Drie soorten gras voor de Zuid-

Grass’s text

Zoek Op 3 soorten gras die gedijen in het Zuid-

Het is belangrijk om een ​​verscheidenheid van gras dat geschikt is voor zowel de lokale omstandigheden van uw perceel en het weer in de regio waar u woont te selecteren. Als u van mening dat deze factoren bij het plukken van het gras voor je achtertuin moet je je wond met een goed uitziende gazon dat goed doet en ziet zijn best. Bermuda gras, Centipede en Zoysia zijn drie soorten bekend bijzonder goed gedijen in het Zuiden, zodat u kunt deze overwegenvoor uw perceel als je leeft in deze regio.

1. Bermudagras

Dit is een soort gras kan belastend zijn, en zal over uw perceel indien niet onder controle gehouden. Het heeft relatief weinig specialistische zorg, maar moet warmte en direct zonlicht goed gedijen. Als dit het geval is op uw perceel dan is dit ras zou goed kunnen werken voor u: het is veerkrachtig, stevig en groeit snel in de juiste omstandigheden. Het is ook relatief goedkoop.

2. Duizendpoot

Dit type van gras bloeit meestalin gebieden waar de bodem is licht zuur. Het is ideaal pH is 4,5 – 5.5 – indien dit het geval is in uw achtertuin dan kan dit het gras voor je zijn. Het vereist zeer weinig specialistische zorg, maar geen verkeer doen met zware voet verkeer. Het kan omgaan met enige schaduw, maar zal beter af op een zonnige plek. Hoewel het goed kunnen doen in veel gebieden waar andere soorten hebben geworsteld, zal het niet groeien erg snel en kan jaarlijks een laag stikstofgehalte voorjaar feed vereisen. Het beste voer ratio te gaan voor ongeveer15-0-15, met de belangrijkste factor is dat zij niet kan fosfor weerstaan.

3. Zoysia

Van de 3 grassen die het beste doen in het Zuiden, Zoysia is degene met de grotere koude tolerantie en gemakkelijkste pH-niveau. Het verstrekken van uw bodem heeft een evenwichtige pH ongeveer 6 tot 7, zal Zoysia je belonen met een dichte, donkergroene verspreiden. Het groeit langzaam als gestart vanuit zaad, maar beschikbaar moet zijn voor de aankoop, in rollen van SOD. De belangrijkste ras gedijt het best met direct zonlicht, maar een aantal sub-types, zoals deSmaragd, doen het goed in schaduwrijke gebieden. Hoewel Zoysia kunnen houden korte perioden zonder water je nodig hebt om een ​​oogje houden op de gieter als de droge periode duurt ruim een ​​week. Het moet ook tweemaal per jaar feeds, in de lente en de herfst. Zoysia is een zeer aantrekkelijke gras als je genoeg tijd en energie te geven de aanbesteding hebben, liefdevolle zorg die zij nodig om goed te doen.

Dit zijn maar drie rassen die het goed doen bekend in het Zuiden, maar er zijn veel meer beschikbaar: uw lokale tuincentrum moet kunnenom u te adviseren op een type zeer geschikt voor de regio. Ze hebben ook voorraad mixen die speciaal zijn ontwikkeld door graszaden bedrijven om te gedijen in bijzondere omstandigheden: dit kan je beste optie als je een partij niet tijd besteden aan het onderzoeken soorten gras.

This text is about “Grass”.

Dit bericht werd geplaatst in Grass en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Plaats een reactie