How To An Old Lawn weer tot leven

Grass’s editorial

Als uw gazon of delen ervan zijn niet goed groeien kan het echt een sleep en een oog zere noch voor de weergave van uw huis of de rest van uw tuin. Als je wordt beïnvloed door het hebben van een slechte gazon wanhoop niet, want het is erg makkelijk te verhelpen en de onderstaande tips zijn eenvoudig genoeg uit te voeren en zal een duidelijke verandering te brengen in hoe uw tuin eruit ziet.

Allereerst is het belangrijk om ervoor te zorgen dat u uw gazon regelmatig te maaien van de lente tot de herfst. Houd de hoogte van het gras en onkruid inhet gazon niet meer dan 2 centimeter in het voorjaar. Zodra je dit hebt gedaan rake alle stekken als dood gras verwijderd. In dit stadium van het gazon zal enigszins rommelig uitzien, maar je zult merken dat de verschijning aanzienlijk zullen verbeteren binnen twee weken.

In de maanden die volgen recht door tot de late herfst, zorg ervoor dat je nooit het gras te maaien om meer dan twee derde van de hoogte was van tevoren. Als het gras te knippen te kort dit schade zal toebrengen aan het gras en laat meer onkruid en moste laten groeien.

Om effectief te doen herleven het gazon verspreiden een goede meststof die ook bevat onkruidverdelger. Dit stimuleert het gras om te groeien. Later in de herfst moet je vervolgens voeg je gazon diervoeders die zorg moet houden met eventuele problemen die kunnen overblijven.

U moet dan ook gelden mos killer als er flarden van op uw gazon. Zorg ervoor dat je geen rake het tot het bruin op dat moment wordt het wel heel gemakkelijk uit te nemen met een hark. Dode bruine mos maakt slechte compost, dus gewoongooi het eruit. Als na een mos verwijderen behandeling is er geen mos overblijft gewoon herhalen de behandeling nog een keer.

Mocht u nog kale plekken op het gazon, licht te maken streepjes in de bodem na het geregend heeft en verwijder onkruid. Vervolgens strooi de graszaden en voorzichtig hark. Geen water het gebied tot de zaden ontkiemd zijn.

Als uw tuin gaat door middel van een droge perioden het water het gazon regelmatig. Echter wel zorg ervoor dat je water goed, want als je sprinklerinstallaties gebruiktdie niet efficiënt uit te werpen, kan dit alleen maar het effect van de demping van de gazon waardoor de wortels groeien naar boven drogen ze uit. Dus zorg ervoor dat u nat de bodem goed, zodat dit gewoon gebeuren.

Door het volgen van deze eenvoudige procedures vindt u een enorme verbetering in uw gazon en de volgende lente moet je een tuin die er meer groen en onkruid vrij te hebben. Een slechte gazon trekt ook plagen en ziekten, die ook zal betekenen dat de rest van uw tuin die niet wordt beïnvloed zal verderte verbeteren. En omdat je zullen minder chemicaliën om onkruid en plagen die ook goed zijn voor je eigen welzijn te controleren.

This editorial is about “Grass”.

Dit bericht werd geplaatst in Grass. Bookmark de permalink .

Plaats een reactie